Toptepe Ortaokulu

WEB https://toptepeoo.meb.k12.tr
Adres : Toptepe Köyü, Tekman, Erzurum
VİZYON : Toptepe Ortaokulu olarak: Eğitim ve Öğretim Süreci İçinde; “Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren, Kendisine, Ailesine ve Ülkesine Karşı Sorumluklarını Yerine Getiren, Haklarını Koruyan ve Başkalarının Haklarına Saygı Gösteren, Fikri, Vicdanı ve İrfanı Hür, Sevgi-Saygı ve Hoşgörülü bireylerin yetişmesi için; Demokratik Yönetim Anlayışı İçinde, Kendine Güven Duyan, Teknoloji Araçlarını En Verimli Şekilde Kullanan, Değişim ve Gelişime Açık, Yerel, Ulusal ve Uluslararası Başarılara İmza Atan Örnek Bir Kurum Olabilmektir.
MİSYON : Toptepe Ortaokulu olarak: Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan,çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek, Böylece, ilçemizin kültür ve eğitim kenti olması için varız.
BAŞARILAR : 2019 LGS Tekman birincisi ,öğrencimiz İbrahim Keser Erzurum Anadolu Lisesine yerleşmiştir.

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Isınma : KALORİFERLİ
Servis : İlçede kalan öğretmenlerin özel olarak tuttuğu öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : MAHALLE MİNİBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR. SABAH 08:00´DAN İTİBAREN İLÇEYE, 15:00´DAN İTİBAREN İLÇEDEN MAHALLEYE MİNİBÜSLERİMİZ VARDIR.
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 100 KM(ERZURUM TEKMAN ARASI 76 KM) İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 24 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :